Mariëtte Booij

Mijn naam is Mariëtte Booij. Met passie en vreugde geef ik graag massages.

 

Na 25 jaar op een kantoor gewerkt te hebben, stond ik voor een keuze hoe verder te gaan met mijn (werk)leven. Ik hielp altijd graag andere mensen door te luisteren naar hun verhalen.

 

Echter ik zocht iets meer concreets en een directe manier waarop ik mensen kon helpen.

In mei 2015 deed ik een weekendmassagecursus bij Positive Touch in Arnhem en wist ik dat ik dit wilde gaan doen en heb ik in 2016 mijn opleiding Integrale (Ontspannings) Massage afgerond.

 

Tijdens de opleiding ondervond ik de kracht van aanraken met aandacht, de balans tussen rust, stilte en beweging. Het geven van een massage vond ik zeker zo bijzonder als het ontvangen.

 

Doordat ik nu weet wat er gebeurt in je lichaam en hoe te luisteren naar het lichaam, wil ik dat de anderen ook laten voelen en ervaren.

In tijden van spanning en drukte, is er vaak geen aandacht voor het lichaam waardoor het niet meer helemaal goed kan functioneren. Masseren is in zo'n periode een hele goede manier om beter in contact met jezelf te komen en op een weldadige manier te ontspannen.

 


Werkzaamheden

Naast het masseren ben ik 3 dagen per week werkzaam bij Kentalis in Amsterdam en sinds september 2018 ben ik voorzitter van het Stichting Zo Hoort Het.